Rreth Prosound


Historiku

Prosound filloi aktivitetin e saj ne vitin 2001. Ne fillim duke importuar dhe shitur pajisje audio&light dhe me vone duke ofruar sherbim.

Themeluesi i kompanise z.Kliton Gjika qe ne fillim ka patur nje vizion te qarte per te ardhmen e kompanise. “Ofrimin ne tregun shqiptar te pajisjeve cilesore dhe inovative me cmime konkurruese” Kjo u arrit gjate viteve ne vazhdim me shume pune dhe vullnet nga gjith stafi profesional i kompanise .

Sot me nje staf te kualifikuar prej me shume se 25 vetash  dhe asete te teknologjise se fundit ne operojme ne tregun shqiptar per eventet me te rendesishme ne fushen e koncerteve, promocione, club show, dasma etj.


Klientet Tane

Grace Models

LolliPop

Vodafone

Folie Marine

Mumja

Top Channel

Albania Experience

Le Spot

Avon

Agna Group