Koncerte


 • slide

  Vodafone Dita e Veres

 • slide

  Shprese per Shqiperine

 • slide

  Mad Secret Concert

 • slide

  Jessie J

 • slide

  Taiwan

 • slide

  Attack Free Space

 • slide

  Axwell


 

Ne jemi aty, duke mundesuar mbremje dhe evente te paharrueshme festive!

Per te garantuar cilesi ne ambientet festive, ofrojme zgjidhje teknike dhe konsulence per koncerte, turne dhe festivale.

Ofrojme skenat dhe paisjet e nevojshme per te mbuluar nga hapesira me kapacitet prej 500 personash deri ne raste organizimi koncertesh ne stadiume apo sheshe me kapacitet mbi 50,000 persona. Eksperienca jone prej nje dekade, si dhe perdorimi i paisjeve me te fundit Audio-Vizuale na japin mundesi te garantojme suksesin e cdo klienti.


Skena te gatshme


 

Shiko Sherbimet Koncerte