Tv – Show


 • slide

  Gangsta Love

 • slide

  Bleta e Arte

 • slide

  Top Channel Gala

 • slide

  Top Fest 2014

 • slide

  Top Fest 8

 • slide

  Voice of Albania


Videoklipe dhe shafqje me te fundit te televizionit Shqiptar.

Eksperienca jone prej 10 vitesh, si dhe perdorimi i paisjeve me te fundit Audio-Vizuale ne tregun boteror na mundesojne realizimin e cdo prodhimi televiziv me nje cilesi te lart prej nje stafi te kualifikuar ne fushen e ndricimid, audios dhe videos.


Shiko Sherbimet TV Show