Sfilata


 • slide

  Grace Models

 • slide

  Grace Models

 • slide

  Pallati i Kongreseve

 • slide

  Top Fashion

 • slide

  Coin – Koleksioni 2012

 • slide

  City Park


Eventet me te rendesishme te modes, me efekte qe i bejne ato te jene aq madheshtore!

Shfaqjet e modes ne boten e biznesit jane me te kerkuarat ne kohet e fundit. Ato zgjasin vetem pak kohe por kerkojne nje parapergatitje te detajuar teknike, organizative dhe ekonomike.

Kompania Prosound ofron pajisje teknike dhe asistence per realizimin e sfilatave befasuese. Bashkepunimi me agjensite kryesore te modes ne vend, na kane dhene eksperiencen e duhur per te realizuar sfilata te standarteve Europiane.


Shiko Sherbimet Sfilata