Promocione


 • slide

  Veranda

 • slide

  Expo City

 • slide

  Noa

 • slide

  Heineken

 • slide

  Intesa Sanpaolo

 • slide

  Gulf

 • slide

  Amstel

 • slide

  Taiwan Heineken


Promocioni eshte celesi i marketingut per CDO biznes

Per te goditur te cdo i pranishem ne eventeet tuaja promocionale, ne ju garantojme per produktet tuaja, percjellje te qarte te mesazhit permes fonise dhe ngjyra suksesi permes ndricimit me ekrana Led.


Shiko Sherbimet Promocione