Konferenca


 • slide

  Kuvendi i Shqiperise

 • slide

  Hotel Tirana

 • slide

  Seecp Albanian Chairmanship

 • slide

  Agna Group

 • slide

  TRAKU Shkencor

 • slide

  Avon


Zgjidhje teknike per konferenca dhe takime

Nese do t’ju duhet te mbani nje takim te vogel rajonal apo te keni nje konference nderkombetare, ka pak rendesi, pasi ne do t’ju ndihmojme duke gjetur zgjidhjet e duhura teknike. Permes eksperiences dhe mjeteve te duhura per cdo skenar, ju garantojme suksesin e kerkuar.


 Llojet e konferencave


 

Shiko Sherbimet Konferenca