Dasma


 • slide

  Brasil

 • slide

  Xibraku

 • slide

  Villa Toscana

 • slide

  Royal Hill

 • slide

  Iliria Palace

 • slide

  Hotel Sheraton

 • slide

  Hotel Rogner

 • slide

  Hera Resort


Ndricimi ne diten me te rendesishme te jetes suaj.

Keni lexuar në revista, keni parë nëpër blogje, keni lundruar në internet dhe keni një koleksion me foto nga albumi “Si do të dukej Dasma ime”?

Ja disa nga elementët e rëndësishëm që shpesh nuk i vini re:

NDRICIMI

Ne ofrojmë ndriçim, ekran LED dhe efekte speciale për dasmën tuaj duke ju përshtatur ambjentit dhe buxhetit tuaj. Ne do të jemi aty, duke gjetur zgjidhjen më të përshtatshme të produkteve tona dhe duke garantuar që dasma juaj të jetë një përrallë e vërtetë.

FONIA

Keni qenë në një dasëm ku nuk keni dëgjuar pastër fjalimet e dhëndrit dhe nuses? Muzika nuk është në nivelin e duhur?

Ne kemi menduar edhe për këtë!

Paketat tona të fonisë, që përfshijnë bokse profesionale dhe mikrofona cilësorë, janë testuar nga muzikantët dhe DJ më të mirë të huaj dhe shqiptarë. Ne ju garantojmë që çdo fjalim, melodi apo këngë do të mbetet gjatë në kujtesën e të gjithë të pranishmëve.


 

Shiko Sherbimet Dasma